Altius software

Altius Software proizvodi se pretežno bave implementacijom POS uređaja u caffe-ima, restoranima, bazenskim sustavima, trgovinama, mesnicama, hotelskim sustavima i restoranima linijske prodaje. U pozadini samih blagajni postoji Back Office za srednje i male korisnike, a same blagajne su našle primjenu i u najvećim sustavima.


Fiskalna blagajna

Fiskalna blagajna


Altius Software orjentiran je prema POS uređajima u caffe-ima, restoranima, bazenskim sustavima, trgovinama, mesnicama, hotelskim sustavima i restoranima linijske prodaje. U pozadini samih blagajni postoji Back Office za srednje i male korisnike, a same blagajne su našle primjenu i u najvećim sustavima.

Materijalni modul

Materijalni modul


Prati svu dokumentaciju, vezanu za tekuće poslovanje, pruža funkcionalnost za unutarnje poslovanje, kao što su planiranje resursa poduzeća (ERP), upravljanje zalihama, proizvodnja i sve aktivnosti opskrbnog lanca, povezane s nabavom roba, usluga i sirovina.

Mjenjačnica

Mjenjačnica


Aplikacija za sustave mjenjačnica, certificirana od strane HNB-a i sa njom se koristi blizu 200 mjenjačkih mjesta širom hrvatske.

Evidencija radnog vremena

Evidencija radnog vremena


Obavezno vođenje evidencije o radnom vremenu zaposlenika je puno brže, lakše i jednostavnije uz naše aplikatvno rješenje!

Fiskalni modul

Fiskalni modul


Altius PUSSoap fiskalni modul je namjenjen za SSL W3C Soap razmjenu podataka sa poreznom upravom. Sam modul ima dvostruku funkcionalnost; direktnu i posrednu.

Tools

Tools


Pomoćni programi, namjenjeni olakšanom poslovanju i upravljanju komponentama sustava.

Evidencija radnog vremena

Altius to GO


Pristup Vašim podacima u bilo kojem trenutku preko mobitela ili računala. Online PDF izvještaji i mnogo drugih mogućnosti.

Fiskalni modul

Altius Charts


Upravljajte Vašim podacima brzo i efikasno.Sa našom analitikom prilagodite poslovanje da bude efikasnije. Moderan dizajn i prilagodba klijentu.


Copyright © 2011 RI.POS d.o.o., Rijeka, All Rights reserved - www.ri-pos.hr